Tietoja minusta

tiistai 25. elokuuta 2015

Miten nostetaan maasta 215 kiloa?

Tämä ei oikeastaan ole mikään maastavedon opetuspäivitys. Alla on vain video minun viimeisimmästä maastavetoennätyksestäni.

6 kokonaista kuukautta tuli treenattua ilman tätä mahtavaa liikettä. Olin vaihdossa Espanjassa eikä Madridin saleilta oikein löytynyt sopivaa maastavetoaluetta. Siihen kuitenkin tarvitaan vahva alusta ja matto, koska nosto voi epäonnistua tai painot voi joutua pudottamaan melko korkealtakin. Oli siis aivan mahtavaa päästä takaisin Wasa Sports Clubille treenailemaan maastavetoa sille tarkoitetulla alueella. Piti vain valita oikea aika, ettei crossfittaajat olleet pomppimassa taustalla ja mikäs sen parempi ajankohta kuin lauantai-iltapäivä. Sali on tyhjimmillään ja saa paukkaa omaa musiikkia täysillä.
''Tutkimusten mukaan hauis kasvaa paremmin kun sen peittää pitkähihaisella paidalla käsitreenin ajan. Hauis on täten suljetussa tilassa ja pyrkii näin ollen näyttämään oman kykynsä ja voimansa puskemalla entistä kovempaa paidan alta esiin.''

Mielestäni parhaimmat liikkeet maastavedon korvaamiselle vaihtoni aikana olivat kulmasoutu tangolla sekä soutu alataljassa. Kehitin näitä tosi paljon Espanjassa ja muutaman viikon alustuksen jälkeen nousi uusi ennätys maastavedossa. Edellinen ennätys oli 210 Kg. Tästä se nyt sit taas lähtee.




Jos suorituksesta on kysyttävää, korjattavaa tai muuten vain sanottavaa niin olkaa hyvä ja kommentoikaa alle. Luen mielelläni.

P.S. Taustalla oleva kappale on Roy Jones Jr. - Body Head Anthem. Jos kaipaatte treenienne ajaksi, jotain motivoivaa musiikkia niin minulla on omat julkiset soittolistat Spotifyssa, joita pyrin päivittämään aika ajoin. Kyseinen kappale löytyy listaltani, joka löytyy nimellä EAAfitness Rap.


2 kommenttia:

  1. Hyvä soittolista, muista päivittää sitä sitten niin tulee mukavampi treenitalvi!

    VastaaPoista
  2. Hei!


    Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

    Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

    Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

    Ystävällisin terveisin

    Aino Nurminen
    nurmien.aino@gmail.com

    VastaaPoista