Tietoja minusta

lauantai 30. elokuuta 2014

Älä pelkää olla oma itsesi!

Jokainen meistä kuolee joku päivä.
Löydä intohimosi ja seuraa unelmiasi. Muodosta kaverisuhteita ja verkostoidu.
Ole aina positiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Ole esillä.
Älä anna muiden ihmisten mielipiteiden masentaa tai lannistaa sinua.
Älä pelkää olla oma itsesi.

- Zyzz  (24.03.1989 - 05.08.2011)

Lomaterveiset Kyprokselta

Jokainen ihminen tekee virheitä. Virheetöntä ihmistä ei olekaan. Virheiden tarkoitus on opettaa meitä tekemään jatkossa oikein. Ja jos tekemillämme virheillä on peruuttamattomat vaikutukset, oppikoon sitten muut meidän virheistämme.

Minulle ei ole minkäänlaista merkitystä sillä, että käyttikö Aziz Shavershian (Zyzz) huumeita, kasvuhormoneja tai mitään muitakaan aineita. En ihannoi hänessä sitä. En tippaakaan.

Ihannoin hänessä nimittäin sitä intohimoa, joka hänellä oli elämään, treenaamiseen ja muiden innoittamiseen. Hän on kannustanut satoja, jopa tuhansia ihmisiä muuttamaan elämäntapojaan terveellisemmiksi ja aloittamaan treenaamisen. Muunmuassa minua. Ja tulen aina olemaan kiitollinen hänelle siitä.

Tässä tällainen lauantai-illan motivaatioteksti.
Hyvää viikonloppua kaikille ja terveisiä Kyprokselta!

2 kommenttia:

  1. Jos surkealla tekniikalla ja syklittämättä roinaamalla on terveellinen tapa elää ja treenata niin tuota noin... =D
    Myös parikymppisille elämästä tietämättömille valheellisen kuvan antaminen kehitysmahdollisuuksista ja "hyvästä kunnosta" on täysin edesvastuutonta. Oman elimistönsä normaalin toiminnan turmeleminen "menestyksen" varjolla ei ole mitenkään ihailtavaa, vaan suoraansanottuna äärimmäisen idioottimaista. Ja muutenkin hei, oliko edes hieman tekopyhää toimintaa edesmenneeltä herrasmieheltä vielä kiistää aineiden käyttö? Valheessa eläminen kiteyttää hyvin fitness-trendin.
    Muuten hyviä postauksia sinulla täällä, ei siinä mitään.

    P.S. Vedossa pyri vetämään lapoja enempi yhteen ja rintaa eteenpäin, mutta älä päästä selkää liikaakaan kaarelle. Paina tankoa vasten jalkoja sekä matkalla ylös, että alas. Ylhäällä lock-outissa sinulla korostuu lievästi lannerangan lordoosi(notko), mikä aiheuttaa aikamoisen paineen ja luistamisen lannenikamille ja ristiluulle. Lantio alle tukemaan ja vatsa tiukaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän erittäin paljon noista vinkeistä maastavetoon.. Pidin ne eilen tiukasti mielessä ja heti meni paremmin. Tankoa täytyy tosiaan pitää iholla, se parantaa suoritusta huomattavasti.

      Poista