Tietoja minusta

torstai 27. maaliskuuta 2014

Rauta ei koskaan valehtele! #Motivaatiopäivitys

Rauta, se ainoa ja oikea. Rauta ei koskaan valehtele sinulle. Ihmiset voivat sanoillaan kehuskella sinua maasta taivaisiin tai haukkua sinut lyttyyn, mutta rauta kertoo sinulle lopullisen totuuden.

Rauta on puolueeton, se tietää kaiken ja kertoo sinulle suoraan mitä sinun on parannettava ja mikä on jo hyvässä kunnossa.

Rauta ei myöskään jätä sinua koskaan yksin. Se odottaa sinua aina samassa paikassa, uskollisesti ja valmiina tositoimiin. Se ei koskaan valita, että olisi väsynyt, masentunut tai että sen päätä särkisi tai että sitä ei muuten vain huvittaisi. Rauta on aina valmiina sinua varten!



Ihmiset valehtelevat, huijaavat, mielistelevät, mutta rauta ei. Rauta on aina sinun puolellasi, se saattaa joskus painaa sinut raskaasti alas, mutta kannustaa sinua aina nousemaan takaisin ylös. Ja se palkitsee sinua siitä!

Olen saanut raudasta parhaan ystävän, se on kumppanini hyvässä ja pahassa. Surussa ja onnessa.                                               Ihmisiä tulee ja menee elämissämme, mutta 100 kiloa rautaa on aina 100 kiloa rautaa!

-EAA

2 kommenttia: