Tietoja minusta

torstai 6. helmikuuta 2014

Kyykkääminen metaforana elämälle

Kyykkääminen on älyttömän osuva metafora elämälle..

 Joskus elämä voi painaa sinut alas ja vaikka sinulla olisi kuinka paljon painoa niskassa niin menestyäksesi sinun on noustava takaisin ylös ja jatkettava eteenpäin entistä vahvempana.

Tiistaina oli maksimipäivä kyykyssä, mutta ei kuitenkaan ihan noussutkaan se 170 kg, josta viimeksi sanoin haaveilevani.. Haaveilen siis edelleen! En aio luovuttaa ja ennen kesäähän se on varmasti saavutettu. Sen verran ainaki lupaan. Oon alkanu nauttii todenteolla noista jalkapäivistä! Syksymmällä kirjoittelinkin usein siitä, että jalkani ovat heikoimmat kohtani ja että niihin aion panostaa..

No panostaminen on onneksi tuonut jonkin verran tulosta ja huomaan jo peilistä, että reisiin on jonkin verran tullut kokoa ja muotoa.. Farkutkin menee pian vaihtoon kun tekee jo vähä tiukkaa tän bulkkaamisenkin takia :D Mutta tämä kehitys jaloissa ei ole vielä tarpeeksi ja niin kuin olen sanonut niin koskaan ei saa olla liian tyytyväinen, sillä liika tyytyväisyys vain laiskottaa ihmistä..

Mikä on Activebox?

Activebox on postiluukusta sisään mahtuva pieni laatikko täynnä erilaisia fitnessmaailman tuotteita. Activeboxilla on useita eri yhteistyökumppaneita ja laatikosta löytyykin näytekappaleita näiden yhteistyökumppaneiden lisäravinneuutuuksista.


Sain Activeboxin perustajilta joululahjaksi lahjakortin, jolla sain tilattua itselleni Activeboxin koko vuodelle.. Tosi kiva yllätys odotti kun tulin yliopistolta kotiin ja sain avata tälläsen paketin. Paketin sisällä oli nuo kuvassa näkyvät lisäravinteiden näytepakkaukset ja myös erillinen seloste siitä mitä pakkaukset sisältävät, kuinka usein niitä tulee käyttää, mihin tarkoitukseen ja minkä valmistajan tuotteita ne ovat. Tälläsiä kun pääsee kuukausittain kokeilemaan niin kyllä helpottuu päätöksenteko sitten kun on aika ostaa taas isompi paketti jotain tiettyä proteiinia tai boosteria. Suosittelen!

Activeboxin kotisivuihin pääset alla olevasta linkistä ja sieltä voit tilata oman pakettisi. Tosi edullinen ja hyödyllinen juttu. Sivuilla pääsee myös muokkaamaan itselleen profiilin, jonka ansiosta pääsee vaikuttamaan paketin sisältöön ja siihen mitä näytteitä tulee sitten omalle kohdalle.

--> Activebox

Tää oli tässä ja palataan taas pian asiaan.. Mulla jatkuu vielä viikon tai kaksi tämä bulkkikausi ja sitten onkin aika tehdä itselleni uusi ohjelma ja alkaa kiristellä kevättä kohti.

Tästä kiristämisestä ja kevään uudesta ohjelmasta myöhemmin lisää,
kiitos kun jaksoitte lukea!

P.s. Nykyään voitte kommentoida kirjoituksiani ihan anonyymisti. En ollut ennen edes tiennyt sen olevan mahdollista, joten se oli poissa käytöstä. Joten, jos haluatte haukkua, kehua tai muuten vain antaa rakentavaa palautetta niin kommentoikaa ihmeessä alle ja minä vastailen oikein mielelläni :)


6 kommenttia:

  1. Saisiko videon kyykkytekniikasta raskaammilla painoilla, kiitos :)

    VastaaPoista
  2. Ei kai syvyys ole tuota luokkaa miltä toisessa kuvassa näyttää? 170kiloa syvältä on kyllä tosi kova tulos, mutta 170kg niiaus on verrattavissa n. 100kg syväkyykkyyn.

    VastaaPoista
  3. Itsekin olen kiinnostunut kyykyn syvyydestä, koska jalkojen massa ei kumminkaan näytä mitenkään ihmeelliseltä

    VastaaPoista
  4. Kuva on otettu liikkeessä matkalla alas, kyllä sen perseen kuuluu käydä melkein maata koskettamassa.. Mutta joo, voin laittaa videota tulemaan, viimeistään sitten kun saan tuon 170 kg nostettua. Niin kuin sanoin niin se ei ole vielä noussut, joten ehkä jalkojenki massa on siihen mennessä viimeisimmän kommentoijan silmille kelvollinen :)

    VastaaPoista
  5. Suositteletko pakettia myös naisille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ehdottomasti! Kyllähän aktiivisesti treenaavat naiset käyttävät lisäravinteita siinä missä miehetkin:)

      Poista