Tietoja minusta

torstai 26. joulukuuta 2013

Joulupostaus ja tarina kahden suden keskinäisestä kamppailusta

Hyvää joulua kaikille lukijoilleni ja ystävilleni! Pahoittelen, että jouluntoivotukseni tulevat myöhässä, mutta en halunnut häiritä kuuluisaa joulurauhaa. Nyt on jo monta päivää vaan makoiltu ja syöty.. Osa on kyllä treenaillut, hatunnostot heille, mutta kyllä jouluna on ihan ansaittua levätä ja viettää aikaa perheen kanssa hyvällä omallatunnolla. Nyt kuitenkin kuntosalit taas aukeaa ja pyhät alkaa olla ohi, joten on aika palata takaisin treenien pariin..

Tällaisen mielikuvan sana Joulu minussa herättää. Herkullista, eikö?


Itse menin tänään heti aamusta ystäväni Tomin kanssa treenailemaan selkää. Aloitettiin päivä maastoveto -treenillä ja sain tehtyä oman henkilökohtaisen ennätykseni! Hyvä fiilis jäi, mutta vielä ei ole tämän vuoden tavoite saavutettu eli maanantaina on taas mavepäivä ja laitan postauksen siitä, jos tavoite menee rikki!

Tänään oli kyllä tosi hyvin energiaa treenata! Eihän sitä ollutkaan pariin päivään muuta tehnyt kuin syönyt ja ladannut akkuja.. Joulu voi kuitenkin olla välillä jopa liiankin rauhallista. Kaikki paikat ovat kiinni ja varsinkin, jos on terve niin tekisi mieli tehdä myös jotain fyysistä ja käydä esimerkiksi näkemässä kavereita ja salilla treenailemassa. Mutta niin kuin aikasemmin jo sanoin niin kyllä jouluna voi ihan luvalla ottaa rauhassa. Ei vaan kannata vahingossa mennä salille aukioloaikoja tarkistamatta ja huomata vasta ovella, että paikkahan on kiinni..Minulle kävi nimittäin näin!






Kahden suden keskinäinen kamppailu

Vanhan intiaanilegendan mukaan meissä kaikissa asustaa kaksi sutta. Nämä sudet ovat jatkuvassa kamppailussa keskenään ja niiden keskinäinen menestyminen kamppailussa heijastuu ihmisen jokapäiväiseen elämään.


Toinen näistä susista edustaa pahuutta. Se saa ravintonsa vihasta, kateudesta, ahneudesta, valheista ja ylimielisyydestä. Näiden avulla tämä susi voimistuu ja kasvaa entistä suuremmaksi ja vahvemmaksi.

Toinen susista taas on hyvyyden edustaja. Sen ravintoa ovat edellisen vastakohdat. Se ruokkii itseään ilolla, rauhalla, rakkaudella, totuudella, toivolla,  ymmärtäväisyydellä ja empatialla. Nämä asiat kasvattavat tätä sutta ja tekevät siitä voimakkaan vastustajan toista sutta vastaan.

Kumpi näistä susista voittaa kamppailun? Vastaus on erittäin yksinkertainen. Se kumpaa näistä susista ruokit, se vahvistuu ja kasvaa, ja lopulta kukistaa tämän toisen suden. Valinta on siis sinun, kumpaa ruokit?



Kiitoksia lukijoille ja vielä kerran: Hyvää joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti