Tietoja minusta

torstai 7. marraskuuta 2013

Jalkatreeni - jatkoa Rantaleijona -treeniohjelmalle

Julkaisin pari viikkoa sitten kirjoituksen, jossa esittelin viime keväällä tekemääni ohjelmaa lihaskasvun edistämiseksi.. Julkaisin ohjelmasta vain ensimmäisen päivän, Rinta/Olkpää -treenin ja nyt julkaisen toisen päivän. Koitin keksiä tälle ohjelmalle jonkun tarttuvan nimen, jotta näitä päivityksiä olisi helpompi jatkaa, mutta en keksinyt mitään hienoa, joten kutsutaan tätä ohjelmaa nyt Rantaleijona -treeniohjelmaksi. Kyllä, kuulit oikein :D

Bane

Rantaleijona -treeniohjelma:

1. päivä - Rinta/Olkapäät  
--> Löytyy täältä.

2. päivä - Jalat

3. päivä - Kädet (Hauis/Ojentaja)

4. päivä - Selkä/Olkapäät

5. päivä - Koko kropan treeni








Olen alkanut todella nauttimaan jalkatreeneistä. Erityisesti motivaatiota tuo se kun alkaa tulokset näkymään myös peiliin katsoessa.. Jalat eivät ole enään niin jäljessä yläkroppaan verrattuna, mutta vielä on kuitenkin paljon tehtävää! Varsinkin prässi- ja kyykkytuloksissa on parannettavaa, mutta tuollaisten massaliikkeiden maksimit kehittyvät tosi nopeasti kun niitä jaksaa vain treenaa. Vaikka muutoksia tuleekin salituloksissa ja peilin edessä, koskaan ei saa olla liian tyytyväinen. Liika tyytyväisyys laiskistaa ja pahimmassa tapauksessa ei löydy enää motivaatiota kehittää itseään. Ja tämähän pätee tosi monessa elämän osa-alueessa. Ehkä hieman rajua tekstiä, mutta näin se kuitenkin on.

Jalkoja voi treenata tosi monella eri tavalla, treenitapoja kannattaakin aina ajan kanssa vaihdella, jotta kroppa ei tottuisi liikaa samoihin liikkeisiin. Itse kuitenkin treenaan jalkoja erittäin yksinkertaisella ja ennen kaikkea klassisella tavalla. Liikeet ovat helppoja, kaksi ensimmäistä suuria massaliikkeitä ja loput hieman muotoa antavia. Ajan kanssa kun jalkani ovat tarpeeksi kehittyneet niin luultavasti keksin myös uudempia ja tehokkaampia tapoja treenata niitä.
Nyt kuitenkin riittää hyvin nämä, eli olkaa hyvä:


2. päivä - Jalat

Jalat

  1. Kyykky - 3 x 8-10 (niin alas kuin mahdollista)
  2. Jalkaprässi - 4 x 8-10
  3. Reisiojennus laitteessa - 3 x 10 (Triple Drop set = Kolmoispudotussarja)
  4. Reiden koukistus - 3 x 8-10 (Triple Drop set = Kolmoispudotussarja)


Pohkeet


  5. Pohjenousu seisten - 4 x 15
  6. Pohjenousu istuen - 4 x 15


Jos on kysyttävää tästä treenistä niin voi kommentoida tähän kirjoitukseen tai laittaa yksityisesti viestiä Facebookin kautta. Lisää treenipäiviä tästä ohjelmasta tulee tällä viikolla! 

Kiitokset ja hyvää loppuviikkoa! 

Emirhan Antonio Ansari 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti