Tietoja minusta

maanantai 9. syyskuuta 2013

Back in Vaasa, good to be home..

Kesä on nyt virallisesti ohi ja meikäläinen saapui viime viikolla takaisin Vaasaan.. Ensimmäinen viikko meni hieman kiireessä kun piti totutella takaisin tänne ja sen takia tämä kirjoittaminenkin on hieman jäänyt. Mutta mikä tärkeintä, treenit eivät ole jääneet vaan sujuneet entistäkin paremmin!

Opiskelen siis Vaasan yliopistossa kauppatieteitä, toinen vuosi lähti juuri käyntiin.Viime vuonna matkustin joka viikonloppu Vaasasta Helsinkiin töihin, tänä vuonna en tule toistamaan samaa virhettä. Virhe se oli siksi, että neljän tunnin junamatkat per suunta uuvutti tosi paljon jo muutenkin kiireellisen koulu- ja treeniviikon jälkeen.. Tämä uupumus väistämättäkin vaikutti treenin laatuun sekä opiskelumenestykseen ja nämä kaksi asiaa pitäisi olla nyt tärkeimpänä listalla, eli minua näkee jatkossa baarimikkoilemassa Helsingin yössä  noin kerran 3-4 viikon välein.. Loput viikonloput vietän Vaasassa, töitä tehden ja opiskelukavereideni kanssa hengaillen. Tänne saa tulla aina vierailemaan, Vaasan Fontana on erinomainen paikka viettää viikonloppua, voin viedä kierrokselle ;)

Wasa Sports Club

Moni kysyy, että viihdynkö Vaasassa.. No täällä sujuu opiskelut ja treenit tosi hyvin ilman suuren kaupungin (Helsinki) häiriötekijöitä. Täällä asun omillani, joten siinä on sekin hyvä puoli ja ennen kaikkea Vaasasta tekee mahtavan paikan kaikki nämä uudet ystävät, joihin olen tutustunut täällä! Olo on tosi rikas kun on mahtavia ystäviä sekä Helsingissä, että sitten näin kaukana Vaasassakin. Suurin osa opiskelukavereistani ovat alunperin kuitenkin pääkaupunkiseudulta, sama kohtalo lähentää meitä :D

Aloitettiin viime viikolla treenikaverini Salarin kanssa taas yhteistreenit ja hyvin on sujunut.. Ollaan kuitenkin hieman tuuliajoilla treeniohjelman kanssa. Ei oikein tiedetä millaista treeniä alettaisiin vetämään. Molemmat tekee Personal Trainer -hommia (Salar valmistuu lisensöidyksi PT:ksi ensi kuussa jo), mutta emme siltikään ole jaksaneet suunnitella hyvää ohjelmaa, joka sopisi molemmille. Treenaamme yhdessä, joten ohjelman on oltava monipuolinen täyttäen meidän molempien tavoitteet. No, ensimmäinen viikko menikin totutellessa Vaasaan, nyt voidaankin istua Salarin kanssa alas ja suunnitella joku erittäin kova ohjelma loppuvuodeksi.. Odotan innolla!


Tämän tekstin tarkoitus oli vain palauttaa minut takaisin tähän blogikirjoittamisen pariin, oli ollut niin pitkä tauko edellisestä kerrasta. Nyt pitää alkaa panostaa taas enemmän tähän, sillä tämän ylläpitäminen on motivoinut minua aivan älyttömästi. Ja upeinta on kun joku henkilö, jonka kanssa en ole koskaan ennen edes jutellut, tulee ja sanoo minulle, että: ''hei seuraan sun blogia, tosi hyvä!'' Tämä, jos joku saa meikäläisen jatkamaan entistäkin kovemmin.

Alla lyhyt video tämän päivän hauiskäännöistä, video oli tarkoitettu alunperin pelkästään The Next Fitnessin Instagram sivuille..






Kiitoksia heille, jotka jaksoitte lukea. Palataan asiaan taas pian! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti