Tietoja minusta

perjantai 30. elokuuta 2013

Miten sinä käytät vuotesi, kuukautesi, päiväsi tai kenties sekuntisi? - #Motivation

Eräs viisas on joskus sanonut:

''Kuvittele, että sinulla on pankkitili, johon siirtyy joka aamu 86 400 euroa. Pankkitili tyhjenee joka yö kun vuorokausi on ohi, eikä se säästä käyttämättömiä euroja seuraavalle päivälle.

Mitä tekisit tässä tilanteessa? No pyrkisit käyttämään kaikki mahdolliset eurot joka päivä. Ensin tietysti rellestäisit rahoilla ja törsäilisit niitä miten sattuu, mutta jonkin ajan kuluttua alkaisit käyttämään niitä johonkin järkevään ja hyödylliseen tarkoitukseen. Esimerkiksi tulevaisuutesi rakentamiseen sekä perheesi ja ystäviesi ilahduttamiseen.

Jokaisella meillä on tällainen pankkitili, nimittäin ELÄMÄ. Joka päivä meille suodaan 86 400 sekuntia ja yöllä tili nollataan, kaikki käyttämättömät sekunnit valuvat hukkaan. Elä tätä päivää täydellisesti. Älä tuhlaa sekuntiakaan, sillä on aina olemassa joku joka käyttäisi sen tuhlatun sekunnin johonkin paljon parempaan, hyödyllisempään tai tärkeämpään. 




Ymmärtääksesi vuosien merkityken, kysy sitä maataan palvelevalta sotilaalta, joka ikävöi perhettään jokaisen kuluvan sekunnin ajan.

Ymmärtääksesi kuukausien merkityksen, kysy sitä äidiltä, joka on juuri synnyttänyt kannettuaan lastaan 9 kuukauden ajan, hän varmasti muistaa jokaisen iloisen ja kivuliaan sekunnin tästä kokemuksesta.

Päivien merkityksen ymmärrät kun kysyt sitä rakastavaisilta, joille jokainen sekunti ilman sitä toista on kivuliasta odottamista.

Sekuntien merkityksen ymmärrät jo varmaan itsekin, älä siis tuhlaa niitä!''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti