Tietoja minusta

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

EAAfitness goes Madrid

Hola todos!

Meikäläinen on ollut viime aikoina erittäin laiska tämän blogin suhteen ja syyksi voisin laittaa alkuvuoden kiireet vaihto-opiskelukaupungissani. Muutin siis tammikuussa Madridiin opiskelemaan ja vietän 2015 kevätkauden täällä. Skippaan sopivasti Suomen räntäkelit ja tulen takaisin sitten sopivasti kun kesä alkaa vihdoin Suomessakin.

Ei hätää, en ole unohtanut treenata Madridissa


Päätin nyt, että yritän päivitellä blogiani ahkerammin, enimmäkseen ihan itseni takia, sillä tämä blogikirjoittaminen on ollut minulle aina tosi tärkeä motivaationlähde enkä oikeastaan tiedä miksi annan ajan aina venyä niin paljon näiden päivitysten välissä. Tämähän toimii myös ikään kuin päiväkirjana. Voin sitten vanhempana katsoa kuvia, lukea tekstejäni ja muistella millainen hulttionuori olinkaan.

Plaza De Callao - Madrid


Tässä kirjoituksessa ei oikeastaan ole sen kummempaa sanomaa kuin, että I'm back! Palaillaan taas tässä lähipäivinä uusien motivaationtäyteisten kirjoitusten kera.

Hyvät illanjatkot sinne! Ciao!

4 kommenttia:

  1. Onko ollut lämpimät säät?

    VastaaPoista
  2. On ollut ihan mahtavat! Itseasiassa viime sunnuntaina oli ensimmäinen päivä kun otettiin aurinkoa ilman paitaa :D Kesä melkein alkanut!

    VastaaPoista
  3. Mä jo ilahduin et oot takas täällä! :D Kiva lukea susta ja enemmän vaan nyt kuulumisia sieltä! :) Sä oot kyllä oikein kunnon hulttionuori! :D Terkkuja Vaasasta, t. Annika :)

    VastaaPoista
  4. Haha en sentään ihan vielä, tarkoitin vain että oon takaisin kirjoittamisen parissa :) Joo lupaan laittaa nyt kuulumisia enemmän.. Ja kerrohan terveisiä takaisin Vaasaan, on ikävä mun Fontanaperhettä :D

    VastaaPoista